speechless

MI-a luat 20 min sa-mi revin dupa socul privitului pe geam afara. Pe langa faptul ca am luat raceala de la fi-mea si am o stare nahpa ma gandesc cu groaza ca iar trebuie sa inot prin nameti. Iar ma ud la picioare, iar termin 2 pachete de servetele si fac rani la nas, iar va fi buluceala la metrou, iar tre sa dau zapada de pe masina, iar si iar. Incep sa-l cred pe socra-miu ca nu exista incalzire globala.
Nici nu stiu ce dracu sa fac azi. Trebuia sa ma duc la sala dar nu ma mai duc. Trebuia sa ajung prin oras sa cumpar ceva dar nu ma mai duc. Nici masina nu o mai scot din parcare, o las acolo pina se topeste zapada si scutesc si benzina. Imi inchid telefonul si nu ma mai intereseaza nimic.
E iarna si sunt fericit. Voi sta cu familia in casa, ne luam hainele de sarbatoare si vom spune poezii in timp ce ne leganam ca niste idioti..

7 Comentarii in "speechless"

  1. Ti-am spus ca o sa iei raceala de la Bubu! Dar nu m-ai ascultat. Eu mi-am luat aspirina si mi-a trecut tentativa de raceala pe care o aveam. Sac sac sac!

  2. faptul ca dormim bot in bot noaptea a facut sa se intample; puteam sa iau si mama aspirinelor…

  3. :D:D:D Scuze …adica nu stiu daca la ras te asteptai ..dar desi nu te cunosc ..parca te vad asa furios , agitat ..e un pic haios :D:D:D

  4. Twigg nu e furios niciodata. Si nici motive sa fie agitat nu gaseste. Twigg este intr-o stare de armonie perfecta si toate in jurul lui sunt frumoase. Nu-i asta, Twigg?

  5. P.S. Daca luat bunica aspirinelor nu mai luai raceala 😛

  6. Twiggy | 19/01/2010 at 18:55 |

    Cat, ma cunosti mai bine ca nevasta-mea..

  7. Dap! observ cat de mult iubeste , in special iarna, ce mai?! e pe jos de fericire.

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.