absent.. motivat !

N-am mai avut timp de nimic zilele astea din cauza ca m-am certat cu Flory  rau de tot si nu am reusit sa o scot la capat. Ea imi spune  ca Debenhams e mai tare ca Peek & Cloppenburg, Marks and Spencer mai tare decat Zara sau Gap etc; nu mai suport sa-i dau dreptate. La Debenhams e mai scump si au oferte sucks in timp ce la Peek mai ai sanse sa gasesti promotii. In seara asta am decis sa punem capat razboiului si ne-am dus la Mall Baneasa sa stabilim odata pentru totdeauna cine are dreptate pentru ca m-am saturat de certuri si scandaluri. Cine a avut dreptate? O sa scrie ea maine, ii las ei ( ca de obicei) onoarea de a avea ultimul cuvant.

I’ll be back soon !

2 Comentarii in "absent.. motivat !"

  1. off off off… credeam ca stii deja ca nu ai nicio sansa sa canstigi intr-o disputa despre shopping cu o femeie, mai ales cand e cu sotia. Recomandarea mea (si a sotului indirecta) e sa mergeti separat la cumparaturi. Tu pe raionul pt barbati, ea la celelalte.

  2. As merge Cat dar cu boracul ce facem? ca a crescut acum si nu mai sta in brate sau carucior, vrea sa mearga singura! am alergat aseara dupa ce ea am transpirat..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.