meloterapie

Cand era sa ma declar invins de iarna asta am avut o revelatie; capul lui Eddie Murphy mi-a aparut in fata ochilor mintii si mi-a spus: „yes, you can !” . Nu trebuia decat sa imi gasesc refugiul in ceva si cum Flory nu a fost disponibila m-am refugiat in muzica. M-am pus pe tras concerte, mi-am deschis folderul cu muzici pe care l-am cam ignorat si uite asa..supravietuiesc apocalipsei.

M-am tot coit zilele astea daca sa merg sau nu la AC/DC. Am intrat sa vad de belete si surprinzator s-au vandut aproape toate deci ar trebui sa ma grabesc; mi-am gasit pe dvd concertul lor de la Donington din ’91 si m-am decis rapid: nu ma duc sau mai bine zis ma duc doar daca intru moca cu invitatie, am o presimtire ca va fi ceva gen Madonna. Adevaratele concerte se tin pe stadioane, nu in parcuri si cam tot ce e made in ro e teapa. M-am lecuit cu Queensryche si FNM unde proasta organizare a dus la un semi esec.

In fine, trebuie sa recunosc: cea mai tare inventie a ultimilor ani este chestia numita bluray sau HD. De la filmele porno care au un alt farmec si pina la concertele live care te fac sa simti ca si cum ai fi acolo, viata mea s-a mai colorat putin.

Meloterapia chiar functioneaza. De exemplu, azi, dupa ce am revazut a 4-a oara un concert metallica m-am dus jos, am luat lopata, am dezgropat masina, mi-am luat fetele si ne-am dus la shopping. Nu mi-a pasat catusi de putin ca abia am scos masina din parcare, atata timp cat vrei (si ai si o lopata cu tine), poti.

S-a mai intamplat azi ceva marfa: incepe sa-mi placa iarna! este un prim semn ca voi putea trai in Suedia, Norvegia, Finlanda, tari unde intentionez sa emigrez ca mai rapid.

In incheiere, ca tot e la moda, va bag pe gat ceva ce-mi place.

2 Comentarii in "meloterapie"

  1. Te-ai trezit tarziu. Se incalzeste sapt viitoare pe la sfarsit…
    Guano Apes n-a fost teapa.. chiar a fost super ok si gratis :p

  2. la felul in care ninge afara presimt ca avem zpada pina in iunie..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.