virus in our family

Ne-am pricopsit toti 3 cu enterocolita.  Banuim ca Bubu a luat-o de la vreun copil ceva ca ea a inceput sa verse prima. toata ziua de luni am tot sperat ca e de la supica dar n-a fost sa fie. Spre seara am dus-o la spital si koae ala de doctor direct: o bagam la perfuzii.  Pai trai-ti-ar ma-ta, macar consult-o si tu.. vezi, poate se rezolva si cu un medicament ceva..

Evident ca n-am torturat copilul si ne-am carat acasa. Surprinzator, Bubu si-a revenit dupa vizita facuta la spital, n-a mai varsat deloc. Doar ca i-a pasat boala lui ma-sa mai departe. Flory a resimtit-o cel mai naspa, nici nu i-am vazut fata marti toata ziua, a stat tot timpul in baie; stiind ca ma asteapta si pe mine am fost precaut si n-am bagat in fizic nimic. Am oroare sa vars, sunt terifiat de senzatia aia. Si n-am varsat dar m-am simtit ca dracu, abia ma tineam pe picioare. Aseara cand am iesit toti 3 afara cu Bubu in carucior ziceai ca suntem zombi.. abia ne miscam, eram palizi si cu ochii injectati. Pe mine m-au luat frisoanele seara dar azi ne-am revenit toti 3. la fix ca diseara suntem invitati la deschiderea unui restaurant turcesc si se da haleala moca. Dupa 3 zile de regim fortat e o binecuvantare.. revin cu poze !

Update: poze

Ceea ce vedeti in poze este de fapt doar aperitivul ca deh, Bubu s-a plictisit repede si a trebuit sa plecam dupa nici o ora; invatatura de minte, data viitoare sta acasa cu ma-sa mare 🙂

5 Comentarii in "virus in our family"

  1. trebe poze neparat..trec pe acilea sa le vad.

  2. Totul e bine cand se termina cu bine! Distractie placuta la restaurant!

  3. Imi ploua in gura!

  4. Claudiu | 06/05/2010 at 12:40 |

    Masa aia era doar pentru voi, ca nu mai vad pe nimeni? Ati luat la pachet? :))

  5. Twiggy | 06/05/2010 at 18:08 |

    Era plin de turcaleti dar n-am vrut sa intre si ei in poze..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.