Wazzzup

Sa ma cac in ea de tara si de criza si de vreme de cacat. Azi, pe cancerul de afara de mi-au inghetat coaili am alergat toata ziua cu fi-mea pe post de remorca. Normal ca a vrut afara dar avand in vedere ca au fost -10 grade si a batut si saracia asta de vant tot timpul a trebuit sa mergem oriunde dar nu in aer liber. Am inceput cu Auchan, evident 🙂 Am ajuns acolo si am ramas prost: s-a inchis locul de joaca de la etaj. De fapt s-a inchis tot etajul, barul, bowling-ul, cinema-u Starplex, tot. Nici scarili rulante nu mai merg. RIP. A fost bun cat a fost..

Ei, dar nu puteam sa iesim din parcare fara sa intram in celeeeebrul deschis Kiabi. O mizerie de magazin, haine de cacat la preturi nesimtite. Sanchi, erau etichete cu 2 preturi: pretul vechi (taiat, evident cu carioca) si pretul nou. Pai fmm, ai deschis ieri, cand plm ai avut pretul ala vechi? In fine, un tricou era cam 35 de lei redus; la banii astia imi iau tricou de baiat baiat cu puta madre din C&A, dupa parerea mea al mai bun magazin de haine de pe la noi.

Acu seara am fost in AFI. Dupa ce am trecut de socul suferit cand am vazut blocajul de masini de la academia ma-sii am considerat totusi ca n-a fost o decizie naspa. Ne-am plimbat cu trenuletu (muisu’ ala a vrut sa-mi taie 2 bilete; pai fgm, cum poti sa tai bilet intreg la un copil de 1,5 ani ? dupa ce am facut scandal am platit doar pt mine), ne-am plimbat pe scarile rulante in disperare ca la mizeria aia de loc de joaca intrarea costa 30 de lei, manca-mi-ar grefurile; apoi, exact cand am vrut sa plecam am descoperit intamplator un loc de joaca sus la etaj, retras, cu saltele gonflabile, mingii etc; un paradis pt fi-mea ! a sarit pina a obosit dar n-a fost chip sa plece de bunavoie. Dupa o repriza de zbierete si lupta corp la corp am reusit s-o scot cu forta din mall, am zvarlit-o in masina si acasa.

Are cineva idee cat mai tine cancerul de afara?

2 Comentarii in "Wazzzup"

  1. Cred ca ar fi mai bine si pentru bugetul vostru si pentru nervii / forta fizica sa ii amenajati acasa un loc de joaca din ala. Eventual tai bilete si la copii vecinilor si-ti scoti si investitia in 2-3 luni.

  2. Maine da cu soare.

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.