la ei se poate

Shanghai, 1990

Shanghai, 2010

la noi nu exista notiunea de progres. Un exemplu este ca in anii ’80, ciuruitu construise pe productia de oua din romanica fabrica Conex din pipera, a 2-a fabrica din europa unde se faceau circuite integrate; daca aveam progres azi faceam microprocesoare. Alt exemplu, prin ’87 erau expuse la romexpo niste camioane uriase facute la noi, in genul celor care le vedem azi la discovery. Greu de crezut dar e pe bune ! Dovada

Trebuie sa ne resemnam, suntem o tara de cacat. Cu exceptia catora cladiri cu fatada de stica, bucurestiul arata la fel ca acum 20 de ani.

Ma uitam la tv, cica inundatii. De ce mortii ma-tii dai vina pe o ploaie de 10 minute cand sunt de vina defrisarile abuzive, lipsa cananelor sau unui amarat de dig?

Apropo, mai are cineva curaj sa se lase anesteziat/operat sau chiar sa ia un banal tratament de la un doctor pe care nu-l cunoaste?

Mai are cineva curaj sa ii injure pe base/boc/udrea?

Mai poti cumpara o casa cu bani din banca avand un salariu de mizerie?

RIP, Romanica 🙁

L.E. ceva frumos rau: metroul din suedia

4 Comentarii in "la ei se poate"

  1. eu am vrut sa fac o poza la metrou la titan si a venit un paznic si mi-a zis sa nu fac ca e vb de motive de securitate !!! iti dai seama ? poate arunca cineva metroul in aer !!!

  2. ai avut tu ghinion. eu am facut destule poze la metrou la titan (pe peron si pe scari etc) si nu a zis nimeni nimic 🙂 . Poate pari mai dubios.

  3. „Mai are cineva curaj sa ii injure pe base/boc/udrea?”

    Bag pula-n ei… si in toti PSD-istii… si in PNL-isti…
    Toti parvenitii la putere! Ei traiesc pe picior mare, noi murim cu zile!

  4. Claudiu | 28/06/2010 at 11:49 |

    Io voiam sa zic primul asta!!! Da’ cre’ca incap si doua puloaie, iese orgie!!!

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.