3 zile

Atat mi-a luat sa schimb un cauciuc la masina. Vi se pare mult 3 zile? pai e mult fir-ar a dracu de smenozeala; intr-o tara normala nu-ti ia mai mult de juma de ora..

Totul a inceput cu o pana aparuta din senin. Scoate roata de rezerva, schimba si du-te la service. Acolo mi-a umflat roata si aparent totul revenise la normal. La urmatorul drum simteam cum tremura volanul ca dracu. Jegul ala de la service nu mi-a verificat cauciucul care avea o ditai galma/umflatura. Scoate roata iar si schimb-o cu cea de pe spate sa nu-mi fut directia la masina apoi du-te la alt service. N-aveau roti pe dimensiunea normala iar daca aveau erau la 500 bucata, doar in pereche. Fmm viata, am renuntat si m-am dus prin alte magazine, core, auchane, realuri cu ochii dupa oferte. Nimic koae, numai junghiuri. Resemnat m-am intors pe fundeni unde e mama cauciucarilor bisnitari si praduitori. Am gasit 2 cauciuce jmechere la pret bun. Numai ca… nu erau la dimensiune. Cretinul ala ca sa-si vanda marfa ma aburea cu „lasa fratioare ca nu ai masina de curse, merg si astea”. I-am spus ca fug sa iau banii de acasa si vin sa le iau ca sunt mega oferta, l-am rugat sa mi le puna deoparte ca-l cinstesc. fgm de taran..

Ce dracu sa fac? scrabit de situatie m-am dus la service-ul din otopeni unde ma duc cand am probleme serioase, oamenii de acolo repara numai audi si bmw-uri, mi-e si rusine cand ma duc acolo cu ficatu. Am gasit 2 cauciuce de firma la pret corect si aia e. Am gume noi !

5 Comentarii in "3 zile"

  1. Trebuia sa vorbesti cu barbati’miu ca de cand e sofer a devenit si mecanic deci specialist in ale 4-roti.

  2. adicatelea imi propui sa fac 300km pina in mangalia + alti 300 inapoi ? hmmm, stii ceva? suna chiar bine ! vin in septembrie 🙂

  3. 😀 vezi ca in septembrie am concediu o saptamana la Bucuresti. Merg la sor’mea sa-mi vad nepotica 😀

  4. Ce nebunie :D:D ..pana la urma tot la dai un ban si stai in fata ai ajuns:D

  5. Crissu, era vorba de un cauciuc.. ma ia groaza ce inseamna sa ai probleme sa zicem cu motorul..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.