Evolutie

Ce vedeti in poza sunt doar o parte din medicamentele lui fi-mea; n-au mai incaput in cadru un nebulizator pt aerosoli si alte cacaturi. Nu aruncati cu pietre, toate astea au fost prescrise de doctorii care au consulat-o in ultima perioada. Aparent veti crede ca fie am un copil bolnav care sta mai mult prin spitale fie suntem 2 parinti nesanatosi la cap. Nici o varianta nu e corecta, fi-mea este un copil cat se poate de normal si sanatos. Nesanatosi sunt in schimb doctorii pizdii atunci cand indooapa cu pastile un copil cu o banala raceala.

De ce am spus evolutie in titlu ? simplu, vorbim de un paradox aici. Cu cat se fac progrese in medicina cu atat se imbolnavesc copiii mai usor. Am vazut internati in spital copii de 3-4 luni cu boli cronice, de neinchipuit la asemenea varste.

Faza e ca am consultat peste 10 doctori, toti au contribuit la arsenalul de medicamente. Mergeam de la unul la altul, ii aratam reteta si fiecare completa: „ah, a omis sa va dea si asta” si trecea el. Si tot asa ca la un concurs, fiecare il verifica pe celalalt pina n-au mai avut ce.

Evident ca nu-i dam din prostiile alea ca nu vrem sa ne omoram plodu. Dar ce facem data viitoare cand poate va avea mai mult de o raceala ?

Share
Load More In FMM VIATA

5 Comentarii


 1. 1+doua

  06/10/2010 at 12:16

  Tipic romanesc!

 2. roxana

  06/10/2010 at 16:09

  Noi avem si mai multe in „farmacia curenta”…Obiectiv vorbind daca se intampla ceva neasteptat, cum a facut Bobby febra 39,2 la 3 dimineata acum cateva zile, absolut din senin, chiar trebuie sa ai pe ce pune mana!
  Sa stii ca pediatrul baiatului meu mi-a zis ca in strainatate copiii nu se imbolnavesc asa des ca in Ro, si mai ales nu cand sunt bebeloi, e posibil sa fie si din cauza poluarii excesive de la noi.
  Si Bobby a tinut-o in vara asta din viroza in viroza.

  P.S Sa luati si novocalmin…absolut esential din pacate! 🙂

 3. flory

  06/10/2010 at 18:10

  Mda!
  Din pacate n-ai surprins nici macar jumatate din „farmacia” Bubutzei. Exact acu 3 zile am aruncat jumatate de sacosa de sticlute cu diverse….si in plus le-ai uitat pe cele din frigider 🙂
  Novocalmin avem…nu plec niciodata prea departe de casa fara el….naspa, dar vital in caz de nevoie.

 4. roxana

  06/10/2010 at 19:04

  Las’ ca-s bune acolo, si noi le avem adunate de la toate virozele. Unele nedesfacute, altele expirate…Decat s-o iei la goana in mijlocul noptii pana la prima farmacie non-stop mai bine le ai in casa!
  Maria cum se mai simte, i-a trecut enterocolita?

 5. realbadpisi

  06/10/2010 at 21:59

  mda! ma astepta viata grea!

Lasa un comentariu

Emailul nu se publica. Spatiile obligatorii sunt marcate *

Arhiva