va dor genunchii ? obisnuiti-va..

Mie mi se pare ca romanica se poate compara cu o fata pe chipul careia se pot vedea vagi urme de naivitate pe langa cele clare de prostie. De 20 de ani  e fututa in cur de seful ei. Interesant e ca dupa atata amar de vreme prefera sa se unga cu vaselina sa intre mai usor decat sa se opuna.  Chiar daca uneori o doare si nu-l mai suporta pe ala sa-i gafaie in ceafa prefera sa taca pentru ca i-a promis marire de salariu. Uneori ia si muie pentru ca seful i-a taiat salariul si tot asa.

Seful n’are niciun interes s-o ierte. Lui ii place sa futa in cur iar ea nu se opune. Mamaaa, si ce buci are.. sa tot futi la ele. Sunt momente cand ea se gandeste ca poate e cazul sa faca o schimbare in viata ei dar ii trece repede; ce, alt sef e mai breaz ?

Mesaj pentru toti cei care apar la tv si spun ca au solutii pt romanica, pentru toti cei care n-au inteles nimic din tot ce se intampla in jurul lor:

„sefu’ pleaca de la palat doar cu picioarele inainte, nu va mai amagiti atat. Acceptati situatia, supravietuiti cum puteti si suferiti in tacere. Nimeni nu-l mai poate da jos, obisnuiti-va cu ideea”.

Amin.

P.S. vaselina gasiti la farmacie..

2 Comentarii in "va dor genunchii ? obisnuiti-va.."

  1. Claudiu | 12/11/2010 at 17:16 |

    🙂 Twigule, probleme ma?…

  2. Nu mai pot frate, toata lumea imi spune ca o sa pice basescu ca nu se poate altfel; NU PICA, suntem in dictatura..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.