Patul groazei

Va vine sa credeti ca dormim sapte in pat? eu, Flory, fi-mea, piti, craciun si inca 2 mogaldete de papusi vorbitoare pe nume bebe. Fara ei fi-mea nu poate adormi in ultima vreme. N-ar fi o mare problema numai ca e destul de frustrant noaptea cand te mai misti sa auzi: mama! mama! sau rasete/plansete de copil; e semn clar ca stai pe vreuna din papusi.

Dar asta nu e tot..in pat se ascund diverse alte obiecte cum ar fi mingiutele alea luate cu fise de 50 de bani din hypermarket. Trebuie sa le stiti, va loviti de ele ca sunt puse in mijlocul drumului; ei bine, noi avem colectie si oricate as strange seara tot apar de peste tot.

Pericolul cel mai mare vine insa de la fi-mea in persoana. Acum ca a mai crescut nu vrei sa o superi cand doarme. Azinoapte am simtit-o pe propia piele si eu si Flory cand asta mica s-a trezit ca nu-l gasea pe bebe. Cum noi nu ne-am sinchisit sa-l cautam pe jos ne-am luat-o amandoi din 2 miscari: eu m-am trezit cu un pumn in cap iar Flory cu un picior in gura; ne-am trezit instantaneu, fiecare se tinea cu o mana de ce-l durea si cu cealalta cauta bebe..in momentele alea nu vrei decat s-o bati dar ce folos.. o sa planga pina la ziua.

Eh, orice ar face nu ma pot supara pe ea, mai ales ca de ieri ne salutam cu „wazzzzup” ca in reclama budweiser

3 Comentarii in "Patul groazei"

  1. Claudiu | 23/11/2010 at 14:10 |

    🙂 N-o sa mai dureze mult si o sa dormiti prin vecini!…vreau si eu iconul ala!

  2. Sa-ti spun ca de azi suntem opt ? si-a adus aminte si de cainele vorbitor.. nu ma intreba cum am dormit..

  3. Claudiu | 24/11/2010 at 19:38 |

    🙂 Isi impune punctul de vedere si va da nana, asta personalitate!

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.