Connecting..

Asa mi-a aratat compu’ timp de 3 zile de cate ori incercam sa intru online. Ba.. n-ar fi o problema grava numai ca tocmai am semnat cica un nou contract cu saracii astia de la Synco’u pizdii. Mamaaaa, mi-au promis net la viteze fabuloase si multe surprize. Ei bine, surprizele le-am primit dar netu inca il astept. De fapt nu-l mai astept ca tocmai mi-am facut abonament la rds, imi da stick moca si basca, 3 luni nici nu platesc.

Ma.. n-o fi mega afacere rds dar cu nici cu saracii astialalti nu mai pot. Auzi la ei, de cate ori nu e net sunt de vina aia de la electrica. Hai sa mi-l vezi in cacao ! ce treaba are electrica atata timp cat voi aveti swich-uri pe la oameni in case sau pe blocuri in cutii de plastic ?

In fine,ma oftic doar ca trebuie sa mai fac inca un drum pina la sediul lor sa depun cerere de reziliere, in caz contrar ma suna pe 1 ianuarie sa le platesc. O sa  ma duc intr-o zi cand vin din oras dupa ce am stat blocat in trafic, sa vezi ce iese…

4 Comentarii in "Connecting.."

  1. Stiu ce inseamna… maine poimaine trag o fuga si eu sa iau ceva de RDS ca nu ii mai suport pe astia de la TitanNet.

  2. In afara de momentele in care trebuie sa vorbesti cu personalul lor, am fost destul de multumita de serviciile de la rds. Dar daca ai o problema si vrei sa vorbesti cu ei… trebuie sa fii pregatit cu cateva tone de rabdare si calm.

  3. Mi-am luat abonament cu stick wireless; chiar daca nu merge netul macar am o solutie de backup 🙂

  4. Something like: If the net isn’t working, you’ll stick your stick in their stick?

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.