a fost si razboi..

Aseara am avut meci cu turcii in SilkRoad. Am uitat sa va spun ca mai nou fac parte dintr-un guild (gloata, haita, fratie) de romani, jucatori vechi dar care m-au acceptat habar n’am pe ce motive. Ei bine, mi-au spus din timp ca trebuie sa cucerim un fort al jucatorilor turci si sa ma echipez cu arme.

Am intrat la ora respectiva dar avand un erou slab nu m-am putut tine dupa ei asa ca am ramas singur sa caut fortareata in care se ascundeau dusmanii. Nu stiu cum am reusit dar dupa ce am gasit-o am si intrat inauntru. Acolo misuna de turci dar surprinzator m-au lasat in pace. M-am plimbat liber in timp ce echipa mea era pe afara, faceau planuri cum sa intre sa cucereasca. La un moment dat am vazut multi turci ca s-au adunat la una dintre porti, semn ca romanii vroiau sa intre. M-am pregatit de lupta desi incepusem sa inteleg ca ceva nu e in regula, trebuia sa fiu afara. Si mai ales, de ce nu m-au omorat pina atunci ?

Cand au spart aia poarta, un turc m-a secerat dintr-o miscare. Atunci am inteles ca eram atat de slab si inofensiv ca nici macar nu meritam efortul sa fiu scalpat. Eram o oaie intre lupi.

Cred ca asa a fost si in realitate. Pai cand veneau 200.000 de turci bine organizati si inarmati, aveam noi armata sa le tinem piept ? Erau probabil pe ici pe colo cateva gloate de tarani care mai faceau „fasssss” dar restul e minciuna. Noi nu ne-am batut cu turcii, ei veneau si noi ii rugam sa ne lase in viata..

Fii primul care comenteaza in "a fost si razboi.."

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.