sayonara lahmacun

Orice lucru bun in romanica se duce in mortii ma-sii peste noapte. Carciuma turceasca unde se indopa fratili vostru cu bunatati turcesti s-a inchis. Nu, n-a fost tun, spalare de bani sau teapa, il stiu pe turc de ani buni si pot spune ca e exceptia de la regula. E un tip super ok si a incercat sa tina restaurantul la un nivel care nu ti-l poti permite in ro. Totul arata impecabil iar platourile cu haleala le verifica personal inainte sa ajunga pe masa; daca nu era ca’n poza prefera sa refaca si sa-i dea clientului un aperitiv moca cat astepta. Numai ca toate astea l-au costat afacerea, chirie de 4000 euro, salarii, taxe si impozite fac mai mult decat putea produce.

Deh, daca nu l-a invatat nimeni cum stau treburile pe acilea, sa traga statul in pula, sa nu plateasca taxe, sa lucreze la negru, sa ia marfa de cacat..poate ca ii mergea bine acum. Si cand ma gandesc ca la tv iesim din criza…

4 Comentarii in "sayonara lahmacun"

  1. Pai iesim din criza mai omule!!!
    Acum au inceput sa le mearga afacerile astora din politica. Ce mai conteaza ca romanii mor de foame si ca nu isi mai permit sa plateasca intretinerile?

    Ei nu mai simt criza, ca da primavara in curand: trebuie sa „peticim” strazile, trebuie sa facem o autostrada de 10mm lungime cu 1500000 euro… ce naiba?! Trebuia sa ma fac politician-ce daca imi dadea la muie 3/4 din tara? Eu traiam pe picior mare si ma durea-n pula daca vecinul de sub mine mananca paine cu ceapa si platea intretinerea din 2 in 2 luni.

  2. indeed !

  3. s-a inchis Casa Vitan? cand sa-mi fac si eu curaj sa dau o tura ;-(

  4. heh, macar e domeniu de vanzare 😀

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.