I hate fridays

Aseara stateam de vorba cu un amic care e tocmai in Australia, eu incercam sa-mi dezghet coili degerate de frig iar el se plangea de caldura: 23 de grade noaptea si 38  ziua; sincer, prefer frig..

Mi-e somn de crap, azi ne-am trezit toti la 8 fix. Am omis sa va spun ca ne-am mutat intr-un bloc care se izoleaza termic, te-m-as in ea de viata. Noi stam in singurul apartament renovat si izolat asa ca am scapat de santier. Faza naspa e ca in jurul nostru se schimba ferestrele, cred ca lucreaza 2 echipe ca totul se aude stereo: 4 lovituri de ciocan si 2 bormasini. Ne-am resemnat cu ideea ca platim blestemele vecinilor din partea cealalta unde Flory devenise spaima tuturor. Daca cineva vroia sa bata un cui trebuia sa aiba acordul ei si sa-l bata doar intre anumite ore si sa nu dureze mai mult de 2 minute ca-l lua mama dracu. Acum sunteti razbunati dar voi nu stiti..

Am inceput sa-i citesc lui fi-mea carti cu povesti. Abia acum incep sa realizez ca Scufita Rosie e de fapt o mizerie de poveste macabra, plina de orori, cu scene desprinse parca din Saw, cu o creatura taiata pe burta si un vanator pe post de Re-animator; diseara incerc cu Guliver..

So, dupa o zi agitata, o noapte de trageri cu dildo-uri, un ghem de sfoara si multe carlige (vrea cineva detalii picante ?) azi sunt rupt. Daca e cineva dispus sa vina cu o pizza il astept cu drag. Si cu un ou kinder 🙂

 

7 Comentarii in "I hate fridays"

 1. Claudiu | 25/02/2011 at 19:18 |

  Daca voiai un vin sau o bere se rezolva, da’ asa, pizza? Colesterol, celulita, nu e bune! Am si uitat ce forma are…

 2. Pai daca a inchis la Lahmacun.. bun era, sa-mi bag picioru..

 3. Claudiu | 25/02/2011 at 20:18 |

  Imi pare rau, am trecut peste momentele astea! Inca regim! Eu cand vreau sa sufar, sufar! 🙂

 4. @ Twigg
  Ţie Scufiţa Roşie ţi se pare macabră?!!!!
  Înseamnă că trebuie neapărat să îi citeşti Klaus cel mare şi Klaus cel mic. Anderssen e şi mai teribil. Aparte că deschide ochii fetei pentru afacerile prospere, dar îi imprimă subconştient ideea că nimic nu contează atunci când trebuie să faci bani, că reclama e sufletul comerţului dar ceea ce e cel mai important, că ambalajul vinde produsul. 😀

 5. Claudiu | 25/02/2011 at 22:26 |

  🙂 Andersen? Mi-am adus aminte de Hansel si Gretel si mi s-a facut foame!

 6. Hansel şi Gretel? 😀 Se anihilează prin căsuţa de turtă dulce. Dulciurile cresc nivelul energetic, care energie se transformă în grăsime.
  Hai mai bine Barbă Albastră a lui Perrault! Tot e vineri. Să mă uit să văd dacă e şi lună plină. Thriller 😀

 7. Claudiu | 26/02/2011 at 00:47 |

  Da, despre acei Hansel si Gretel e vorba. Nu se anihileaza! 😀

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.