Bai, ia gata !

Azi, 8 martie incetez cu orice subiect de scandal. Nu vreau sa ma mai cert cu nimeni, nu vreau sa-mi cresc traficul, nu vreau prieteni sau dusmani. De azi incolo revin la banalul meu stil si la frustrarile cotidiene. Apropo de stil, cand ma apuc de scris plec de la o idee si scriu ceea ce-mi vine pe moment, nu am niciodata textul pregatit; mai mult, nu rectific nimic chiar daca suna infantil iar eu par oligofren.

Am facut greseli in ultima perioada, recunosc. Mi-am dat seama ca puteam sa dorm noaptea foarte bine si fara sa intru pe site-ul ei si pe al lui sau, chiar daca intru pot iesi fara sa ma dau in stamba. E viata lor, e problema lor. Cu el insa am stricat prietenia si ma bucur. In viata am inteles ca nu-ti lasi un prieten pentru un cur de femeie, la necaz el te va ajuta, nu ea; n-ai cum sa intelegi asta decat in timp. Ma rog, n-are relevanta..

Important e sa fim sanatosi ca si asa suntem captivi in universul asta, ne ajunge grozavia asta (citat din Tutea); sa ne bucuram de ce ne-a rams..

1 Comentariu in "Bai, ia gata !"

  1. Claudiu | 08/03/2011 at 19:06 |

    Inca o data la multi ani cititoarelor!!!! In caz ca partenerii se fac ca ploua aduceti-le aminte ca vreti cadouri multe!!!

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.