end game

Ma opresc aici inainte ca acest blog sa cada in extrema. Poate v-ati intrebat ce dracu e combinatia asta de mistocareala si ironie din ultima vreme; raspunsul e simplu: este modul meu de a atrage atentia altora ca sunt penibili. In cele din urma am cazut eu penibil in ochii unora dar nu asta e problema. Pur si simplu nu am capacitatea de a intelege de ce unii isi fac un scop in viata, acela sa para altfel decat sunt. Blog-ul Leyei mi se pare personificarea ipocriziei absolute. Sa scrii zeci de pagini cat iti place s-o sugi, ca apoi, dupa ce ti se atrage atentia, sa scrii doar de familie si copil spune multe. Mai mult, se pare ca traieste intr-o lume imaginara perfecta, o lume in care ea este iubita pe ascuns de toata lumea, inclusiv de mine, „in taina”. Sa scrii pe blog doar ce se cere nu te face mai istet.

As putea spune si eu despre fi-mea ca la 2 ani si 6 luni cunoaste toate obiectele din lume, stie 3 poezii si citeste pe litere; da, este superioara copiilor de varsta ei dar nu este obligatoriu sa ma laud cu asta ca da bine pe blog..

Exista unii care se intreaba „ce te fute grija ce scrie omu’ pe blogul lui”. boule, am dreptul sa nu fiu de acord cu el. simplu !

Ehh, faza naspa e ca nu te joci cu dragostea, eu inca sufar..

7 Comentarii in "end game"

 1. Link spre Leya?!

 2. link cu tenisii iti dau dupa ce imi vine pachetul si ma asigur ca totul e ok; „cracii” din dreapta e Leya..

 3. Da’ ce dramatic ti s-a scurtat lista cu bloguri! Esti nervos tare! Las’ ca-ti trece, discutam noi la berea aia de e promisa de cand hau! Maine vin in Bucuresti. Si raman acolo! 😀

 4. Hail to the Cat ! te asteptam 🙂

 5. Claudiu | 24/03/2011 at 14:58 |

  Hail hail, ba, ave! Daca imi aduc bine aminte de prin septembrie tot ameninta!

 6. de maine deschidem oficial sezonul de bere 2011. noi sa fim sanatosi 🙂

 7. Claudiu | 25/03/2011 at 00:16 |

  Amin!

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.