Oferta zilei !

no comment..

12 Comentarii in "Oferta zilei !"

 1. =)) =)) Foarte tare , daca stia MOni mai astept un pic , poate lua si ea o reducere :))

 2. Claudiu | 26/05/2011 at 12:13 |

  Nu m-am prins…

 3. Sign me in!

 4. + un Like maaaaareeee!!!

 5. groupon, fundeal, newpon, mytarget, goldendeals, mydeals.. tre sa mai apara oferte 🙂

 6. Claudiu | 27/05/2011 at 10:59 |

  Stai asa, cred ca am inteles (am intrebat la cineva 🙂 ), divortul e pe bani? Pai si daca n-ai ce faci? Si lista aia de cuvinte in engleza ce e, alea sunt tribunale?…

 7. Claudiu | 30/05/2011 at 14:46 |

  Off topic: Bai, am vazut aseara Shutter island si era sa cad jos din pat asa ce urat am visat, nu ma asteptam ca di Caprio sa joace asa.

 8. macar ai inteles ideea din film ?

 9. Claudiu | 30/05/2011 at 17:46 |

  Pai am inteles ca a suferit un soc in urma pierderii familiei (visele induse erau alimentate si de experientele lui trecute) iar doctorii au incercat sa forteze revenirea, cam asta se intelege, si se vede asta cand la final a avut un moment de luciditate si a plecat singur cu doctorii desi stia ce-l asteapta.

 10. first of all, I’m Back !

  second: apropo de Shutter island, sa zicem ca era nebun; de ce toti cu care a vorbit el se purtau ca si cum nu l-ar fi cunoscut ? si de ce statea doctora aia ascunsa in pestera ? si de ce s-a mai aruncat in aer masina aia ? de ce i-a spus tipa aia „fugi” ? pai daca era nebun, era nevoie de ditai regia si zeci de actori doar pentru el ? hmm..

 11. Claudiu | 31/05/2011 at 11:22 |

  First of all: Medicii au vrut sa isi revina dupa ce alte metode au dat gres, de aia au creat regia aia (pana la urma erau doar cativa oameni-si colegi-implicati), o sa iti povestesc un caz real despre studiul efectului placebo cand o jumatate de spital a participat la scenariu. Tipa aia a zis „fugi’ ca sa ii amplifice lui cautarile, ca sa accelereze, similar cu medicatia. Adica alternativa care ar fi? Acolo se faceau experimente si trebuiau sa musamalizeze? Destul de simplu, era o insula izolata si doctorita care voia sa-i dea in gat suferea un accident, nu chemau agentii sa ancheteze o evadare imposibila. Voiau sa studieze efectele asupra unui om sanatos? Pai se rezolva mai discret, nu cu agenti federali. Acuma na, cre’ca fiecare isi poate desprinde concluziile aici, dar mie mi-a placut nu numai pentru scenariu, a fost si jocul, imaginea, filmarea etc.
  Second: Pi uni umbli bre?
  Thitd: Fa ceva cu datele astea ca m-am zapacit in cap (acum suntem in 31.05, ora 11.20)

 12. 1. plm, asa o fi..
  2. am scris acu
  3. habar n-am sa rezolv..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.