m-as duce..

M-as duce la Bon Jovi dar nu-mi place pretul la bilete. In afara de asta, s-au basit de tot. Am vazut un bluray de anu trecut, subtire de tot concertul. Bon Jovi s-au nasparlit dupa Keep the faith, au urmat numai lalaieli si din ce in ce mai comercial. Concluzie ?

M-as duce la Suede dar nu mai calc in Arenele romane. Dupa ce am vazut/auzit Queensryche mi s-a luat. In afara de asta, de la Suede imi plac 3-4 melodii, 180 de roni pentru atat nu se merita. Concluzie?

M-as duce la Deftones. O yeah, Deftones chiar e ceva! Sa asculti live Digital Bath sau Be quiet and drive e o jmecherie numai ca Deftones suna groaznic in concert live. Concluzie ?

M-as duce la Hooverphonic. Stil de muzica interesant, chiar imi plac vreo 2-3 piese, concertul se tine intr-un club, pret 110 lei/ belet. S-ar putea sa-mi placa – s-ar putea sa nu. Concluzie ?

M-as duce la Amy Winehouse. Glumesc, nu m-as duce..

M-as duce la Alice Cooper. O daaa, sa vad un septuagenar boit pe ochi care sta pe scena cu tubul de oxigen langa el… Daca venea acu 20 de ani parca mai era o jmenozeala. Totusi, ceva ma atrage la concertul asta..

Voi pe la ce concerte mergeti ?

5 Comentarii in "m-as duce.."

 1. Claudiu | 03/06/2011 at 10:12 |

  Ultima oara la un concert mai mare am fost la Leonard Cohen (Stadionul tineretului). La rock am fost in septembrie la H8 (hardcore, de club).

 2. Singurele trupe la care m-as duce sunt Foo Fighters si U2; ghinionul meu ca niciuna nu vine pe aici asa ca de banii de bilet ma duc la curve. sau bag benzina..

 3. Claudiu | 03/06/2011 at 18:47 |

  Bai la U2 as da oricat! In rest, eu n-am masina…

 4. Sincer .. o sa razi dar urmatorul care e in vizorul meu e UB40 ..am ‘suferit’ mult pe muzica lor:))

 5. Claudiu | 10/06/2011 at 18:22 |

  Te inteleg bine Crissu. Da. Si pe mine m-au durut urechile.

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.