Chestiuni serioase: Familia

Am aflat aseara niste chestii care mi-au dat insomnii pina spre 3 dimineata, se pare ca cineva din familie a avut un comportament ridicol fata de fi-mea si Flory. Nu sunt sigur ca informatia este 100% adevarata pentru ca circula pe surse, dar daca este, acel cineva nu mai exista pentru mine. Am spus familie ? am gresit. Daca pina de curand „familia” era un liant intre mine si alte zeci de persoane, acum, in acest moment in care scriu, nu inseamna decat eu, fi-mea, Flory iar undeva in background frati-miu, maica-mea si taica-miu.

Nu vreau sa-mi spal rufele in public, vroiam sa va cer parerea si sa fiti obiectivi: merita sa facem compromisul de a lasa capul in pamant pentru a nu provoca un scandal ? Este evident ca acel cineva nu ma sufera si mi se pare imoral sa mai dau mana cu el sau sa stau de vorba cu el doar de dragul soacra-mii sau a altor persoane. Daca ai o problema cu fi-mea inseamna ca ai o problema cu mine, putin imi pasa ce reactii vor avea ceilalti. Personal, m-am saturat sa tac si sa fiu baiatul bun cu toata lumea, sa-i ajut pe toti (inclusiv pe ala) si sa adopt  „de dragul familiei” un comportament de oligofren.

5 Comentarii in "Chestiuni serioase: Familia"

  1. Claudiu | 08/06/2011 at 13:07 |

    Spusese nustiucine ca daca vrei sa dai in cineva loveste-i copiii. Asa ca cine s-a luat de Bubu a vrut (probabil inconstient) sa se ia de voi. Trebuie totusi sa fii un mare idiot sa reprosezi ceva unui copil mic. Cat despre familie, eu am un f. mare respect pentru a mea si a apropiatilor mei si ma afecteaza tare daca patesc ceva din cauza lor, e oarecum similar cu lovitura primita de la un prieten sau acelasi lucru de la un neinteresant. Capul in pamant? Never!!! Si cu stansul mainii sunt de acord dar numai o perioada, poate totusi isi da seama si regreta sincer, asta o sa vezi ulterior.

  2. Pina sa ai copil nu poti intelege situatia pe deplin; cu stransul de mana nu cred ca ma razgandesc, caracterul unui om nu se schimba peste noapte..

  3. BlackCat | 10/06/2011 at 01:17 |

    Just kill them all!!!

  4. Noup , no strangeri de mine, l-as confrunta

  5. Momentan i-am dat cu flit, nu vreau sa-l mai vad in ochi vreo 20 de ani daca se poate..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.