paradoxul ireversibil

Ca romanica e un paradox.. nu cred ca mai e nevoie de vreo confirmare; dar daca stai sa analizezi dincolo de faptul ca Geta si Vasile sunt someri dar isi fac vacantele in Halkidiki sau cum dracu s-o scrie vei intelege ce vreau sa spun.

Stiati de exemplu ca daca romanii nu se mai duc la bugari, aia vor da faliment?  pai de unde alte zeci de mii de turisti  ?

Stiati ca ungurii au facut un mega parc de distractii pentru romani ? Stiati ca sunt statiuni in grecia si turcia care au 80-90% turisti romani ? Stiati ca respectivele statiuni au spus ca fara romani ar da faliment ?

Simplificat, romanii salveaza alte tari dar nu se pot salva pe ei..

2 Comentarii in "paradoxul ireversibil"

  1. pentru ca in alte tari e mai ieftin.. la noi inca nu vor sa lase preturile mai jos.. si serviciile sunt la fel de infecte. Merita sa se duca la vale totul (speaking of, cum e posibil Adidasul din mijlocul Barcelonei sa aiba produse mai ieftine ca outletul de la noi?)

  2. pentru ca romanii sunt oportunisti si afaceristii pizdii; in mall, un trancalici pentru copii e 10 lei/3 minute si abia vezi cate unul ocupat; daca ar fi 5 lei poate s-ar ingramadi mai multi..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.