Debaraua lui Twigg

In urma unei curatenii generale am descoperit o tona de piese de calculator (si nu numai) de care nu mai am nevoie. Nu sunt oportunist dar mi-a venit o idee, sa pun saptamanal un anunt pe blog cu ceva de vanzare sau de dat moca. Daca se da sau se vinde in aceiasi zi, urmatorul produs apare pe blog la o diferenta de cateva zile, dupa ce tranzactia anterioara s-a finalizat cu succes; daca acel produs nu se da/vinde timp de o saptamana, se scoate de la vanzare si se pune in asteptare pe pagina „Debaraua lui Twigg” unde va sta pina e cineva interesat. Simpu zic eu..

Vanzarea are loc la mine acasa, in cazuri exceptionale merg pina la gura de metrou. Exclus posta sau alte metode. Cine e interesat  imi da mail la admin@twigg.ro.

Ca la orice vanzare se merge pe principiul primul venit – primul servit cu exceptia chestiilor care se dau gratis unde imi rezerv dreptul de a-mi alege clientii, nu-ti dau daca stiu ca nu ai nevoie.

Stati pe aproape..

3 Comentarii in "Debaraua lui Twigg"

  1. Am nevoie de tzatzele lu aia din poza de mai sus!!! Le primesc?

  2. stai sa vad daca le mai vrea cineva 😀

  3. vreau si eu chestia aia mare, rosie si care face zgomot….da …aia…aia din stinga…nu nu aia…cealalta… aia..da aia…cum? nu functioneaza? hai d-le sunte-ti 😉

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.