wazzzzup

O yeah, e bine sa fii din nou online. Ciudat, de cand m-am mutat n-am mai avut timp de nimic dar nici n-am facut nimic, am in hol un covor de care ma impiedic zilnic dar nu gasesc timp sa-l pun, nu’s cum dracu.

Noutati nu prea am, de ziua mea singurul cadou notabil a fost de la Flory insa nu pot sa dau detalii; maica-mea in schimb mi-a facut cel mai neasteptat cadou, dupa un „la multi ani! ai facut 35 !” (de fapt sunt 36), mi-a spus ca ei nu mai au chef sa stea cu fi-mea la tara, au nevoie de aer. Perfect, o mai vedeti cand se marita. Ipocriti au fost – asa vor ramane. Bine, lucrurile sunt ceva mai complicate, n-au vrut sa mi-o spuna direct, au preferat s-o indoape cu dulciuri stiind ca Flory o sa faca crize de nervi si in felul asta noi sa nu o mai lasam la ei; o metoda perfida, imposibil de inteles. fmm viata

Prin urmare, Bubu va merge la gradinita in loc sa stea la tara unde e aer curat. Acolo o sa „respire” taica-miu, cu sticla de bere in mana, rascracit pe un scaun, mandru ca si-a ajutat copiii: ne-a luat case la toti, ne-a dat la scoli de renume, si-a crescut nepoata. Odihneste-te tata, meriti..

3 Comentarii in "wazzzzup"

  1. Family sucks .. Si mergi dom’le si pune covorul ala undeva sa nu se impiedice altii de el ca nu-i frumos.. daca se loveste Bubu? Hai ..move it ..move it!

  2. Crissule, crede-ma ca nu stiu cum de nu-mi gasesc 5 minute: 3 minute sa sterg cu somoiogu pe jos si alte 2 sa intind covorul; incerc diseara..

  3. Si tu esti presat de timp.. fuck ..timpul asta nu mai e normal ..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.