la parcu’ de distractii !

M-a zapacit fi-mea in ultimile 2 saptamani ca vrea la terra park unde a mai fost cand era ea mica si s-a dat in autobuzul ala rosu. Tine minte frate, sigur nu seamana cu mine. A luat fratili vostru un voucher aparut ca prin minune, fara limita de credit cu 39 de lei, am luat o apa la jumate, o prajitura barni, un croisant si ne-am carat acolo.

Surprizele au aparut de la intrare, ma asteptam sa vad buluc de oameni si copii, cozi la trancalici, agitatie asa cum vezi in alte parcuri de distractie sa zicem Gardaland. Cu totul daca erau 10 oameni si vreo 2-3 puradei. M-am bucurat degeaba, dupa ce te dai intr-o saracie trebuie sa astepti 10 minute minim. O regula cretina, fara sens. E drept, daca era plin parcul intelegeam sa nu ocup cate 10 ture un loc in ceva, dar daca sunt singur de ce trebuie sa astept ? In cel mai fericit caz te poti da in maxim 6 chestii/ora, avand in vedere ca o cursa dureaza aprox. 1 minut, te dai 6 minute si astepti 54. Not so clever..

Surpriza maxima a venit odata cu setea: 6 lei o apa la jumate, 8 lei o cola sau o bere la pahar. Daca stiam imi luam geanta frigorifica si o burduseam cu apa, cola, haleala. Macar sunt intelegatori si te lasa sa iesi pina la masina.

Per total, sa zicem ca merita sa mergi cu voucher daca nu te grabesti. Stai la o vorba cu fetele taxatoare, toate sunt amabile, unele chiar frumusele. Altfel nu cred ca renteaza, chestiile de senzatii costa 12 lei/tura. Enorm pentru ce ofera.

Lui fi-mea i-a placut, a fost tot ce conteaza. Imi pare rau pentru calitatea filmuletului dar te zguduie dragonu ala ceva de speriat:

 

3 Comentarii in "la parcu’ de distractii !"

  1. Pana la urma ati fost sa se distreze ea, nu? Mission accomplished!

  2. mission accomplished and empty wallet !

  3. The smile on your kid’s face: priceless!

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.