In atentia manelistilor

danifilthTipul din imagine e Dani Filth, fondator si solistul trupei Cradle of Filth, o trupa de rock extrem sau mai pe romaneste, un satanist. Ca el sunt zeci de mii, poate sute de mii, in special in tarile foarte dezvoltate precum Norvegia sau Suedia. Sunt oameni normali, cu job-uri, familii, oameni care fac piata, ziua umbla probabil imbracati in costum iar seara in geci de piele. Asa cum voi mergeti in cluburi unde se asculta manele, asa merg ei in cluburi unde se asculta rock, fiecare cu ce-i place.

Aveti mai jos un videoclip, pentru cei ce vor sa vada, bineinteles. Intrebare: de ce mai este Dani (inca) in viata ? Daca Dzeu pedepseste satanistii, asta cum de a scapat ? Ca nu e satanist de ieri, canta de vreo 20 de ani! Aveti vreo explicatie pertinenta? De ce s-a razbunat pe niste copii din Romania ? Asta sa fie Dzeu, un tip invizibil care sta in cer, iubeste manelistii si care asa cum spunea George Carlin, va urmareste in fiecare secunda sa vada tot ce faceti, v-a dat de respectat 10 porunci si va pedepseste daca incalcati vreuna din ele ? In pula mea, suntem in secolul 21! Am trimis sateliti la marginea sistemului solar, avem tehnologie si explicatii pertinente despre cum merg lucrurile pe acest pamant, voi chiar preferati sa ramaneti niste salbatici ? Si va mai intrebati de ce nu suntem si noi ca Germania ? Din cauza voastra nu suntem! Trageti cruci la fiecare 3 pasi, va „sfintiti” portofele si capote de masini, va rugati sa aveti bani si ii judecati pe cei care gandesc mai mult decat voi, care se imbraca altfel decat voi. Majoritatea rockerilor au studii superioare, lucreaza in IT, sunt arhitecti, fotografi, sunt oameni care fac lucruri pentru societate. Au fost si vor fi mereu superiori voua, d’aia nu-i suferiti. Din cauza voastra au ajuns sa se intalneasca in subsoluri si sa moara ca sobolanii, ca voi ati pus stapanire pe tot. Macar nu-i judecati, le sunteti datori..

 

[youtube youtubeurl=”yrPBye5MUcg” ][/youtube]

2 Comentarii in "In atentia manelistilor"

  1. Exemplu mai bun e Ozzy. Cum de e el inca in viata, asta nu pricep (joke aside, la cate droguri a bagat in el, chiar nu pricep. Poate Dumnezeu asculta rock?)

  2. Pe langa faptul ca n-au patit nimic, mai sunt si plini de bani, si vedete, traiesc si in tari misto si par relativ sanatosi. I don’t get it..

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.