Aveti chef de politica?

Ei bine, tarfa de acum 2 zile nu vrea sa fie femeie de casa asa ca s-a intors la cocalarii care au futut-o toata viata. Asa se intampla si in realitate. Te indragostesti de una care stii ca-i curva sau ca cel putin a umblat cu cocalari si toti dubiosii dar treci peste trecutul ei si ii dai o sansa. Si ea te refuza pentru ca..mortii ei.

Eu am decis: imi bag pula’n politica lor. Incepand de azi, nu vreau sa mai stiu cine e presedinte, cine e prim-ministru, cine a mai intrat/iesit in/din parnaie, imi bag pula si imi vad de viata mea, ceea ce va doresc si voua. Nu de alta dar pentru sanatate e bine sa eliminam orice sursa de stress. Iar politica e un factor de stress.

Mie mi-a anulat maica-mea votul. Ea a votat cu aia care i-au promis 50 de lei in plus la pensie. Degeaba am incercat sa-i explic ca e acelasi lucru ca si cum i-as da de la mine 50 de lei luna de luna. Asta e generatia Gheorgiu-Dej, oameni nascuti si crescuti in comunism, ncsf. Ei n-au capacitatea sa inteleaga cum functioneaza sistemul deci nu-i condamn.

D’aia am decis sa-mi bag pula. Cine intra pe aici pe blog doar pentru a fi a zi cu celebrele mele analize politice – va trebui sa migreze catre alti analisti.

Over and out.

Fii primul care comenteaza in "Aveti chef de politica?"

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.