Multumesc Facebook, a fost frumos!

Aplicatia de care v-am zis zilele trecute, friendzone, s-a dus dracu. Mai precis mi-a inchis-o facebook din motive de report, cacat. S-au dus dracu banii pe servere, zecile de ore de munca si orice vis de a face ceva care sa aduca, in mortii ma-sii, un zambet intr-o tara bolnava de politica, de rautati, de dusmanie si dezbinare.

Va spun sincer ca nu mai pot sta pe facebook, imi vine sa vomit daca mai vad postari cu Dragnea, cu proteste, cu orice are legatura cu politica. Si totusi, lumea asta vrea, discutii, dezbateri, atacuri, contre si argumente. Nimeni nu a inteles nimic din cei 28 de ani de la revolutie, ca nu mai exista speranta pentru Romania. Am impresia ca uneori sunt singurul om cu vedere panoramica sau cu memorie ceva mai mare de 5 minute. Nu poti sa strigi ca x e mai bun ca y in conditiile in care toti au fost prin rotatie la putere iar pina mai acum 2 ani, x a fost la putere si nu a facut nimic bun. Are you fuckin idiot?

In fine, sunt sucarit si aici e singurul loc unde pot sa ma descarc, fara sa-mi fie frica ca-mi da cineva report. Apropo, m-am decis sa-mi sterg mai mult de 50 de „friends” din lista, mai raman cu vreo 40. Cu aia 50 n-am vorbit nici macar 1 data, deci mi se pare binevenita o curatenie de primavara.

Am incercat, n-a fost sa fie..

Fii primul care comenteaza in "Multumesc Facebook, a fost frumos!"

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.