hai sa va arat ceva

Pentru cei care nu stiu: este un cont de adsense. Adica bani veniti din reclame pe net. Stiti voi, cacaturile alea de chenare enervante pe care toata lumea le evita. Tocmai asta e dilema, daca toata lumea le evita, toata lumea si-a instalat adblock, cum pula mea fac unii atatia bani coaie? Sa faci 1000+ de Euro pe zi din reclame inseamna sa.. pula mea, te citeasca toata tara si juma de europa.

Site-ul in cauza este relativ obscur in sensul ca nu stiu foarte multi de el. Va dati seama cati bani fac sa zicem astia de la libertatea care sunt chiar agresivi cu reclamele? Intelegeti de unde isi cumpara unii Porsche Panamera?

Acum sa nu va ganditi ca gata, v-am dat pontul si de maine toti facem bani. Nu boss, nu e atat de usor. Ca o paranteza, are fratili vostru distanta-rutiera.ro, un site cu ceva trafic. Uite ce bani fac eu cu el:

La aproape 3000 de vizite am facut fix banii de-o ciorba. Ok, poate unii dintre voi care se pricep, or sa spuna ca nu e campania bine gandita si optimizata, nu am promovare pe social media etc; ba.. asa e, probabil ca daca m-as implica mai mult, poate ca as avea bani de-o ciorba + felul 2 si poate si desert. Dar tot nu voi fi nici pe departe la nivelul alora pentru ca nu e nisa de interes mondial. Si plus ca e concurenta ca dracu.

Va propun o chestie: dati-mi o idee de ceva care sa produca multi bani si impartim profitul. Fara misto!

3 Comentarii in "hai sa va arat ceva"

  1. porn? cred ca ne-am muta in Hollywood dupa primul an

  2. rebelu | 17/03/2017 at 14:38 |

    se pot cistiga bani frumosi cu un faucet cu bitcoin. ( vezi, de ex., http://worldofbitco.in/ ).
    nu sa dai tu clicurile, sa fii admin-ul site-ul!

  3. Oh man, la porn ma gandesc de vreo 20 de ani.. dar cred ca-mi mai ia inca 20 sa prind curaj 🙂

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.