Man vs Earth

Vreau sa va arat un clip misto si interesant. Probabil il stiti, are vreo 3 ani. Doar ca autorul, Prince EA, a strecurat o „mica” eroare despre care vorbim dupa ce va uitati la el:

Ok, ati prins mesajul. Dar ati descoperit si eroarea? Da? Super!

Hai s-o facem publica si pentru cei care probabil nu inteleg engleza: am dubii ca omenirea are 140.000 de ani dar hai sa zicem. Stiti care e „fun fact-ul”? Ca revolutia industriala a aparut acum abia 200 de ani. Deci in cei 140.000 de ani de existenta a omenirii, lumea nu a facut nimic rau naturii, in primul rand ca erau prea putini si prea inapoiati. Asadar, corect ar fi sa comprimam doar ultimii 200 de ani raportat la 4,5 miliarde de ani care inseamna probabil cateva milisecunde. Nu stau sa calculez exact, nici nu cred ca stiu sa calculez dar daca 140.000 de ani comprimati inseamna 3 secunde, 200 de ani inseamna mult mai putin.

Asadar, dragi pamanteni, noi suntem cancerul acestei planete si trebuie sa acceptam asta. Of course, unii se vor simti jigniti, la modul: pai ba fraiere, tu stii cine sunt eu? eu sunt jmecher! eu conduc bmw de 100.000 de coco si am bani de nu mai stiu de ei. Cum iti permiti sa ma faci pe mine cancerul pamantului, futu-ti pe ma-ta?

Scuze boss! Lasa-ma sa fiu mai clar: daca ar fi sa ne comparam, eu sunt cancer de prostata. Nu prea am bani deci nu poluez atat de mult. In schimb, tu esti cancer de pancreas, cel mai al dracu dintre toate. Consumi mult, risipesti mult, poluezi mult si daca toti am fi ca tine, n-ar mai apuca nimeni 50 de ani. Poti sa te multumesti cu faptul ca ai o viata fara lipsuri si probabil mai palpitanta ca a mea. Doar ca (spoiler alert!!!) la un moment dat o sa crapi. Ei bine, now this is the most funny fact ever. You gonna die, maybe before me. De ce e atat de funny treaba asta? Pentru ca, chiar si pentru cateva zile (poate chiar ani!), eu voi apuca sa vad lucruri pe care tu, cu toti banii tai n-ai cum sa le vezi. Asa e, nimeni nu stie cate zile are dar na, sa zicem. Stai  ca nu ma refer la tine coite, tu abia ai 20 de ani si parinti milionari, nu e vina ta. Eu vorbesc de astia de varsta mea sau mai mari ca mine, afaceristi, politicieni, d’astia. Aoleo, stai ca e complicat de inteles. De fapt lasa, se stie cine e mare barosan? Se stie!

Fii primul care comenteaza in "Man vs Earth"

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.