Misterioasa legatura dintre Domnul si Doamna Smith si referendumul medieval CpF

Va anunt ca acest articol trbuie citit doar asezat comod in canapea / fotoliu / scaun. Motivul e simplu: veti afla niste adevaruri atat de socante incat (v-ati prins ce vreau sa zic) posibil sa nu va tina conopidele. D’aia zic.

Stop. Stoooop! Nu-mi ziceti, nu vreau sa stiu daca ati fost la vot. Nu are importanta. Chiar daca ati fost sau nu, socul e la fel de puternic. Ready?

Totul este o facatura. Bine, as putea folosi termeni mai sofisticati, ca de exemplu conspiratie. Da chiar, suna mai bine conspiratie.

Revin: totul este o conspiratie. O stii pe tanti Gherghina? Femeia aia de la tara fara carte, de ea zic. E sorosista! Aproape toti cei 18 milioane de romani sunt conspirationisti, lucreaza pentru tot felul de grupari extremiste, de dreapta sau pentru servicii secrete. Asa-i ca nu stiati? Nici eu pina azi. Ia, faceti un exercitiu: mergeti tiptil la partenerul vostru / prieten(a) sot(ie) si uitati-va fix in ochii lui/ei si intrebati-l cine ii plateste salariul, s-ar putea sa nu stiti cu cine dormiti noaptea in pat. Te uitai cu dispret la casiera de la mega image? Ai pus-o, e colonel intr-un serviciul secret. Ai trecut pe la Geta centurista zisa si cur de fier? Si nu te-ai sesizat ca are un microfon in pi*da cand ai simtit-o atat de larga?

Dragii mei cititori, situatia e serioasa. Exista sansa ca printre voi sa fie si infiltrati din gruparile extremiste dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, i-am descoperit! Am invins! Va intrebati cum de stiu toate astea? Mi-a spus un prieten care a pus totul cap la cap si a reusit sa descifreze misterul unei intregi natiuni sub acoperire.

Nu radeti! Inca n-ati aflat nimic. Referendumul, dupa ce puneti totul invers si de la coada la cap, veti intelege ca de fapt a fost o extorsiune a unui degajament in care aproape 18.000.000 de romani sub acoperire (mai putin voi) au reusit sa deturneze un plan malefic al unor interese straine obscure. A fost o munca de echipa tovarasi. Marele nostru noroc, al muritorilor de rand si saraci cu duhul* daca putem spune asa, este ca il avem pe Dragnea care a stiut sa ne coordoneze si a iesit victorios dintr-o situatie imposibila. Fara sa va dati seama, faptul ca nu ati fost la vot a fost o manipulare jucata inteligent de mintile luminate pe care nu le pretuim asa cum ar trebui: politicienii nostri.

Va intrebati de ce naiba ne-au bagat strainii pe gat acest referendum? De-ai dracu ce sunt! Au invidie pe noi ca avem valoare. Si ca o avem pe Geta. Ei vroiau sa ne trimita in evul mediu dar am reusit. Am invins! Mihaela Flory, dragostea mea!

*saraci cu duhul: prosti, limitati, cei carora le curge saliva din gura

Fii primul care comenteaza in "Misterioasa legatura dintre Domnul si Doamna Smith si referendumul medieval CpF"

Lasa un comentariu

Adresa de Email NU va fi publicata


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.